Gebruiksvriendelijkheid en resultaatgericht, dit zijn de pijlers wat voor ons van belang is bij een goed design.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk is een studie apart. Hoevaak treft u een te druk ontworpen website die overladen aan informatie? Het vinden van de juiste informatie is niet gemakkelijk? Prachtig design maar verborgen informatie? Yellowflex onderscheidt zich door te ontwerpen met de gedachte dat de bezoeker gebruiksvriendelijk de informatie moet kunnen vinden. Denk hierbij aan het gebruik van een duidelijk navigatie, overzichtelijke indeling, drukte bij alleen de posities wat voor de bezoeker belangrijk is.

Functioneel

De bezoeker bepaalt of hij op uw website snel de informatie vindt die voor hem waardevol is. Hoe meer obstakels hij hiervoor moet overbruggen, hoe sneller u deze bezoeker kwijt bent. Een resultaat gericht design is dus van belang.

Interactie

Informatie verwerken gaat via verschillende zintuigen. Ondersteunende video met geluid, bewegende animaties maar zeker niet te veel! En interactieve elementen helpen de bezoeker bij het onthouden van de overgedragen informatie naarmate de tijd voorbij is gegaan na het website bezoek. Dit zijn

diensten
klik op een van de diensten om meer te weten