Hosting en services

Één aanspreekpunt voor alles omtrent uw website? Wij bieden een totaaloplossing waarin u zorgeloos verder kunt.

Hosting

Een website wordt meestal onderverdeeld in twee onderdelen, "domein" en "hosting". Het domein is het internetadres (bijv. www.eenpagina.nl) en hosting is het online opslag van uw website. Het kan soms voorkomen dat u deze onderdelen bij verschillende partijen heeft door keuzes in het verleden of u moet voor elke handeling een bedrijf inschakelen. Yellowflex bied de optie om deze punten onder te brengen bij ons zodat u maar één aanspreekpunt heeft, wij zorgen voor al het contact en administratieve handelingen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om hosting en domeinregistratie/control voor uw website bij ons af te nemen zodat u hier niet over hoeft na te denken en meer kan richten op de inhoud van uw website, want daar draait het om!

Trainingen

Gedurende het realisatietraject of erna kan Yellowflex uw medewerkers trainen in het gebruik van onze of andere content management systemen en de website statistieken.

Support

Bij een totaaloplossing hoort ook goede ondersteuning, Yellowflex hanteert de regel dat wij met één telefoontje of e-mail u probleem snel en goed moet oplossen.

Meer weten over de hosting & services van Yellowflex?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

diensten
klik op een van de diensten om meer te weten