Een goed doordacht strategie is belangrijk en noodzakelijk voor een website om goed te kunnen (blijven) presteren. Yellowflex denkt graag met u mee in het bepalen van de strategie die bij uw bedrijf of organisatie past zodat u úw doelstellingen kan behalen. Want daar draait het om.

Ervaring

Door onze achtergrond en ervaring kunnen we kritische vragen stellen om met u de juiste strategie te bepalen die sluit met uw bedrijfsvisie. De belangrijkste aspecten van een website strategie zijn uw doelgroep, uw gewenste uitstraling en de gewenste acties.

Doelgroep

Uw doelgroep is voor u geen geheim. Maar wat doet uw doelgroep op het internet? Hoe komen ze bij u terecht? Waar letten ze op? Yellowflex weet deze slag voor u te maken en zodoende een goed vertrekpunt neer te leggen voor uw Internet strategie.

Uitstraling

Naast uw doelgroep is de uitstraling en of ontvangst van uw website van uiterst belang. Hoe wilt u dat uw website wordt ontvangen? Vandaag de dag wordt het eerste beeld van uw bedrijf of organisatie vaak op het internet gevormd. Bij het eerste bezoek aan uw website vormt een bezoeker direct een beeld van uw bedrijf of organisatie. Maar welk beeld wilt u dat hij/zij ziet? Hoe wilt u uw bedrijf of organisatie positioneren? En welk type design past bij de uitstraling die u wenst?

De gewenste acties

Het genereren van bezoekers naar uw site is een belangrijk doel, maar wat vaak wordt vergeten is de vraag: "wat wenst u dat de bezoeker doet op uw website?". Wat is uw doel? Wilt u dat de bezoeker:

 

Yellowflex denkt graag met u mee welke gewenste acties passend zijn voor uw doelstellingen sluitend op uw doelgroep en positionering in de markt! Meer weten over Internet strategie? Yellowflex zit graag met u samen om uw Internet strategie eens onder de loep te nemen.

diensten
klik op een van de diensten om meer te weten