Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine-optimalisatie is een proces waarbij het draait om het genereren van zoveel mogelijk relevante bezoekers naar uw website. Yellowflex kunt u hierbij helpen dit proces te verbeteren danwel aan te leggen.

Wel of niet nodig?

U zult ongetwijfeld tegenkomen dat zoekmachine-optimalisatie (SEO) een must is, maar is het ook echt nodig? Zoekmachine-optimalisatie is een belangrijk hulpmiddel voor het genereren van meer bezoekers naar uw website toe. Maar dit lijdt niet automatisch tot meer verkoop van uw product. Zoekmachine-optimalisatie is dus niet noodzakelijk voor elk website. Soms vormt andere internet marketing strategie├źn een veel betere manier om bezoekers en inkomsten te genereren. Yellowflex adviseert u graag of u zoekmachine-optimalisatie moet toepassen of dat u beter voor iets anders moet kiezen.

Optimaliseren

Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van goed inhoud (content) is in combinatie met een gedegen structuur. Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak. Aangevuld met een goede structuuropbouw van uw pagina. Yellowflex bouwt haar websites met een grote zorg aan structuur zodat zoekmachines goed kunnen zoeken op uw pagina. Daarnaast kunnen we door middel van Google Analytics bijvoorbeeld terug vinden welke zoekwoorden het meest wordt gebruikt bij uw pagina. Met deze gegevens kunnen we vervolgens uw website verder optimaliseren.
Ook speelt portals zoals www.startpagina.nl een rol in zoekmachine-optimalisatie.

Wilt u eens bekijken of zoekmachine-optimalisatie wat voor uw website is? Of advies in hoe wij uw website kunnen optimaliseren? Neem dan vrijblijvend met ons contact op voor een afspraak.

diensten
klik op een van de diensten om meer te weten