Veel bedrijven geven soms veel geld uit aan reclame, maar besteden te weinig werk aan de inhoud van hun website. Bezoekers komen naar uw website als u waarde kunt bieden. Informatie moet daarom up-to-date zijn zodat de bezoeker terug komt en u een goed indruk achterlaat bij de bezoeker. Yellowflex helpt u hierbij om dit te kunnen blijven doen.

Simpel en gemakkelijk onderhoud

Yellowflex ontwikkeld haar websites met de visie dat de eindgebruiker gemakkelijk informatie moet kunnen aanpassen danwel toevoegen. Door middel van onze content management systeem (CMS) kunt u eenvoudig uw pagina`s snel en gemakkelijk aanpassen. Op deze manier bespaart u kostbare tijd waardoor u meer tijd heeft voor andere zaken.

Optimaliseren

Door middel van uw website statistieken kunnen wij het gedrag van uw bezoeker analyseren en dit gedrag gebruiken in het optimaliseren van uw website zodat het meer sluit op uw doel.

Ondersteuning

Naast onderhoud bieden wij ook ondersteuning. Het kan voorkomen dat u soms bent vergeten hoe iets werkt, of dat u er niet meer uitkomt. Yellowflex hanteert de regel dat wij met één telefoontje of e-mail u probleem snel en goed moet oplossen.

Wordt het tijd dat u zelf uw website makkelijk kan aanpassen?

Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Of vraag een offerte aan voor het implementeren van een CMS systeem op uw huidige website.

diensten
klik op een van de diensten om meer te weten