Website statistieken

Statistieken wordt overal gezien als waardevolle informatiebron, maar hoevaak doen we er wat mee? Yellowflex helpt u met het begrijpen van deze statistieken en het optimaliseren van uw website.

Google Analytics

Google Analytics is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Voordeel van deze dienst is dat het nauw samenhangt met Google`s zoekmachine en Google`s Adword (reclamedienst van Google). Analytics bied u de mogelijkheid om te zien hoe de gemiddelde bezoeker op uw website komt, wat voor zoekwoorden hij/zij gebruikt, de gemiddelde tijd op uw website en het gemiddelde aantal bezoekers dat de website verlaat na één pagina. Het laatste is vooral handig om uw pagina`s kritisch te analyseren.

Optimaliseren

Door middel van uw website statistieken kunnen wij het gedrag van uw bezoeker analyseren en dit gedrag meenemen in het optimaliseren van uw website zodat de bezoeker sneller komt bij de juiste informatie komt en uw website meer bezoekers kunt aantrekken.

Voor een uitgebreide demonstratie van Google Analytics kunt u contact met ons opnemen of maak een geheel vrijblijvend afspraak met ons.

diensten
klik op een van de diensten om meer te weten