Website development

Webdevelopment is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Bij Yellowflex staat tijdens dit realisatieprocess flexibiliteit en gebruiksgemak centraal.

Flexibiliteit

Hoewel in het voortraject vaak dingen worden vastgestelt komt het voor dat gaanderweg het proces nieuwe ideeën komen of vervallen. Yellowflex probeert deze problemen voor te lopen door tijdens de ontwikkeling ruimte te creeën in de onderdelen. Aanpassingen danwel uitbreidingen kunnen we hierdoor opvangen.

Kwaliteit

Een belangrijk punt waar we tijdens de ontwikkeling mee rekening houden is kwaliteit. Werkt alles naar behoren? Ook testen we of uw website werkt met diverse browsers en resoluties. En het gemak voor de bezoeker, en ook voor het onderhoud.

Uw design door ons laten bouwen

Heeft u al een design of concept maar het moet nog omgezet worden? Yellowflex bouwt ook geregeld voor andere partijen. Deze samenwerking kan verschillende vormen aannemen, maar in de meeste gevallen wordt het webdesign en de content aan Yellowflex geleverd. Wij zorgen er vervolgens voor dat de gehele site gebouwd wordt en dat alle content in de site geplaatst wordt. Overzichtelijk en duidelijk.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Meer weten over onze aanpak? Of bent u geïnteresseerd wat Yellowflex al heeft gebouwd? Neem contact met ons opnemen voor meer informatie over het bouwen van websites!

diensten
klik op een van de diensten om meer te weten